News

 • Het is weer zover

  De volgende keer dat we ergens een pizza bestellen denken we met weemoed aan de pizza's van Paul, al zijn die natuurlijk niet te overtreffen. Thuisgekomen kan Netflix ons niet meer bekoren; wat een overgestyleerde brave zooi zeg. Gelukkig is onze eigen DVD-verzameling – gesigneerd en wel- behoorlijk uitgebreid.
  Gedurende het komend jaar zullen we visioenen hebben van geslachtsorganen met hoofdwonden en dan weten we dat ons leven nooit meer hetzelfde gaat zijn.

 • De ButLer

  Butler
  U heeft mij al meermaals rond zien lopen, al prefereer ik het zitten boven het lopen. Das niets principieels. Wat mijn voorkomen betreft twijfel ik nog wat. Die hoed, die zit wel goed. Over de rest van het oufit ben ik wat minder zeker. Wat is nu de goede lengte van mijn rok? En waar haal ik in hemelsnaam een goede panty. Ik werd naar de Hema verwezen, maar daar rustte deze keer geen zegen op. Ik kwam met een saai exemplaar aan en werd hierop aangesproken. Volgend jaar moet ik echt een stylist hebben, dan kan ik me verder met belangrijker zaken bezighouden.

 • Lady But Bar

  BAR BUT BUTBAR bar kwa but bier bar

  Bar
  But
  Bier
  BarBut
  Bier
  bar
  Butbier
  Robuust
  horizontaal

  drie delen lang verstevigen hoeken geel en hemels nachtblauw
  zij is de Dag zij is Avond zij is ook Nacht

  aan háár kun je je geven

  je laten optillen want zij heeft handvaten

  handvaten [improviseren]

  Lady Bar
  But Bier
  Butbier
  Lady
  BUT BAR

 • Bad Taste Metal Night

  De vrijdagavond van BUTFF staat traditiegetrouw in het teken van metal. Tot vorig jaar droeg deze epische avond de naam Black Friday, deze veertiende editie heeft een andere naam en een andere organisatie. Maak kennis met Bad Taste Fest (BTF), laat u niet misleiden door de naam, deze organisatie heeft de hakbijl overgenomen en is van plan uw vrijdagavond in mootjes te hakken, bruut, hard, meedogenloos…

 • Alienated Schmalienated

  Welkom aan boord van vlucht 666 van Alien Airways! We zijn vertrokken voor een vijfdaagse vlucht, die via de spookachtige eilanden Donder, Vrij en Zater zal eindigen op de Zon. Zoals u hebt gemerkt zijn we inmiddels opgestegen. De motoren werden aangezwengeld door Zsa Zsa & Jesse Verheijen, die opereerden onder de naam ‘Wondvochtvreters’.

 • UNCANNY MESSAGES SEND INTO THE BUT-O-SPHERE (5/5)

  01/09/2019: “Star Wars was a sell-out from the start. In fact, it was Star Wars that taught us what selling out really means… And that is just about the only remarkable thing about this depressingly mediocre franchise. Its fictional world is BOTH impossibly remote, too far-distant to care about, AND too much like this world, too similar to our own to be fascinated by. The arrival of Star Wars signalled the full absorption of the former counterculture into a new mainstream which would become increasingly bland.

 • Alienated schmalienated

  Er zijn er die voelen zich een klein groen mannetje in een wereld van smurfen. Klein en groen, maar vooral klein, in een wereld van knalblauwe gasten met een te grote, totaal bezopen neus. Zelfs als je blauw bent, kun je je in dat wereldje een buitenstaander voelen. Vraag maar aan de Smurfin. Weer anderen voelen zich een lelijk eendje in een Daihatsu Mud Master C garage. Of een pistool dat ketst in een Texaanse gun shop. En Brechtiaanse vervreemding is wat anders dan economische vervreemding. Vraag maar aan Marx. Karl of Groucho, dat maakt niet uit.

 • Buy Tickets for Music Program BUTFF 2019 Friday - Bad Taste Metal Night!

  This year the BUT Film Festival & Bad Taste present to you... The Bad Taste Metal Night on Friday 30th August 2019!

  FUNEBRARUM (USA) - Doomentia Records / Cyclone Empire Records
  Funebrarum re-emerges from the darkest depths to unleash their offering of morbid and heavy Death Metal. Still dedicated to the late 80's / early 90's underground Death Metal scene, the initial drive and motivation for the band remains. DEATH METAL - the old way!