Bad Taste Metal Night

bad taste metal night

De vrijdagavond van BUTFF staat traditiegetrouw in het teken van metal. Tot vorig jaar droeg deze epische avond de naam Black Friday, deze veertiende editie heeft een andere naam en een andere organisatie. Maak kennis met Bad Taste Fest (BTF), laat u niet misleiden door de naam, deze organisatie heeft de hakbijl overgenomen en is van plan uw vrijdagavond in mootjes te hakken, bruut, hard, meedogenloos…

Voor vanavond staan Funebrarum (USA), Turia (NL), Galvanizer (FIN), Kapala (DE) op de planken. Een internationale line-up die u meeneemt naar de US, Finland, Duitsland en weer terugbrengt in de lage landen. Death metal invloeden vliegen u om uw oren, getrakteerd op doom en – toch – een beetje black metal. Na deze avond zijn uw oren gepenetreerd en wringen de band zich richting uw hersenen waar ze bezit nemen van uw hippocampus om daar een herinnering achter te laten.

Bad Taste Fest is voornemens om in 2020 nog meer metal-avonden te organiseren. U bent gewaarschuwd, doe tegen die tijd vooral een beroep op uw herinnering aan Bad Taste Metal Fest als uw gehoorgang nog meer wenst!

Bad Taste Metal Night: een avond voor de snoeiharde metalfan, voor iedereen die brute onheil wenst om het weekend in te luiden. Proost!

Kyki Vermaire